søndag 14. desember 2014

Løp ut pelsfrustrasjonen







Det handler om mishandling  og mislighold av dyr, for pelsens skyld. De får dårlig fór, bor i for trange bur, de får infeksjoner og blir skabbete. De utvikler psykiske lidelser av behandlingen og jeg skjønner ikke at noen kan misskjøte næringsgrunnlaget sitt på den måten. Det værste er at en del åpenbart ikke skjønner at de gjør noe galt. Dessuten - vi trenger ikke pels, men dyrene fortjener et verdig og godt liv. De vil ikke klare seg i villmarken, men det må finnes gode løsninger, som kommer dyrene til gode.


Totalt hadde 21 sagt at de skulle komme, med litt meldinger om frafall, så ble det gjort et forventet anslag på omtrent ti løpere, vi ble fire...



Vi hadde en flott tur ned langs Akerselva. Jeg løp fra Nydalen og ned til Myraløkka, der det skulle være oppsamling for de som skulle løpe 3 km og møte resten  som kom løpende fra Kjelsås. Jeg stod og blomstret i ca 15 min, til Hilde, Nils og Kirill kom. Sammen løp vi siste strekke ned til DoGa og Funky Fresh Food.



Med tanke på alt som eksisterer, som en burde være aktivt i mot, så er det litt bismak i det å spise et herlig måltid i hyggelig selskap. Likevel, det er viktig å ta vare på det man har. Være takknemlig for mulighetene, sette pris det livet vi har og gjøre det beste ut av hverdagen. Litt ettertenksomhet skader ikke i disse førjulstider








2 kommentarer:

  1. Det var så bra at du var med, Tone! Noen ganger er det ikke annet å gjøre enn å løpe ut frustrasjonen. Og det å ha det hyggelig synes jeg ikke vi skal ha dårlig samvittighet over. Vi spiste deilig vegansk mat som ikke inneholdt et eneste dyreprodukt - hva kan være bedre enn det?:)

    SvarSlett
  2. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett