onsdag 30. april 2014

Løpecamp i Denia


Vi er på plass og flyturen til Alicant gikk veldig fint. Vi var de siste som landet i går, så resten stod klare og ventet på å gå gå ombord i bussen som ventet på å kjøre oss til endelig destinasjon: Denia.

I horisonten sees "vårt" fjell Montego. Det er dette vi skal ha alle treningsøktene i, ved og på. Kjente på iver og frykt i god blanding etterhvert som vi nærmet oss.


Da vi hadde gått av bussen, ble vi geleidet frem mot en huleåpning. Så der trasket vi av gårde medbagasjen på slep oppover mot hulen i stekende spansk ettermiddagssol.

Det viste seg å være en tunnel, som gikk gjennom fjellet under middelalderborgen i Denia. Den var veldig fin å gå igjennom, passe opplyst og litt sval.




Vi bor på Hostal Loreto og dette har tidligere vært en nonnekloster, og men ser noen hint om det her og der.

Rommet er ikke spesielt stort, men akkurat passe og med eget bad. Sengene er faste, den beste beskrivelsen, de vil ikke få liggegroper i seg - noen gang. Tror likevel vi kommer til å sove godt, fordi vi vil bli så slitne at vi er fornøyd så lenge vi kan legge oss ned.
Rommet ligger i øverste 3. etage, norsk 4 etage, og ingen heis, da blir 19.8 kg koffert litt heftig å bære opp i smale klostertrapper.


Vi startet kvelden med 30 min / 3 km liten løpetur for å se oss litt rundt og få flyturen ut av kroppen. Det var godt å strekke på kroppen og bena.


Etter en litt sen middag ruslet vi rundt for å titte litt mer før det var på tide å legge seg. Dag 2 blir første tur ut i terrenget og litt opp i fjellet. Ignorance is Bliss...


Tone Yvonne






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar