søndag 27. april 2014

Forberedelser : Ultra Running Camp i Denia


I skrivende stund forberedes pakking av treningstøy og løpesko. Tirsdag reiser vi, søsteren min og jeg, til Denia - nord for Alicante i Spania. Vi skal delta på Ultra Trail Running Camp i regi av bl.a Pace og earth, som har også arrangerte #1milvartredjetimme.


På løpssiden løp vi i dag en 16.6 kilometer tur i ganske bratt og utfordrende terreng. Måtte kjenne på hvordan det ville være å løpe litt lengre distanse i sol og varme.


Det var varmt og stikkende i solen, luften stod tidvis stille, så det var godt med noen turer inn i den noe svalere tette skogen. Vi hadde tre stigninger som vi virkelig måtte jobbe i. Den siste ble litt mye, den tok liksom aldri slutt, men vi kom oss opp og var godt fornøyd med turen.


Vi løp blant annet forbi Gjeddevann, som er en drikkevannskilde. Det var veldig fristende å ta seg et bad, vannet var blått, blankt og stille. Det skinte og lovet kjøling i den stekende vårsolen, men man bader ikke i drikkevann! 


Det var godt med en løpetur i marka, sjelen faller litt til ro og man kjenner at kroppen lader. Det er ikke til å skjule at vi kjenner på reisefeberen og har magen full av sommerfugler. Vi aner jo ikke hva som møter oss, hva vi egentlig begir oss ut på...


Nå må det pakkes!
Riktig god uke :)

Tone Yvonne :0)




3 kommentarer:

  1. Så spennende med camp:-) Nå er du virkelig avansert løper, Tone Yvonne.

    Ønsker dere en god tur, og gleder meg til fine bilder og bloggoppdatering i etterkant.

    Klem Janicke (Løken)

    SvarSlett
    Svar
    1. Skummelt å plutselig være avansert løper, har definert meg som nybegynner ( de siste 6 årene)

      Oppdateringer kommer, når wifi og tid tillater det :) Har magen full av sommerfugler...

      Slett
  2. Ahhh, så modig!
    Gleder meg til dokumentering av laaaaange turer!

    SvarSlett