tirsdag 28. april 2015

Den gode løpefølelsen

Det er mange måter å oppleve glede på når man løper. Det kan være fordi man er på hyggelig langtur i godt selskap, den dagen den bratte bakken bare flater ut i det du gaver løs, du gjennomfører løpet du nesten ikke turde å melde deg på eller bare lykken over et par nye løpesko som snart skal ut på sin første tur... Mulighetene er mange, hva er din?


Her er noen av mine seneste :)

Påskeharemaraton fra Löplabbet i Ski til Löplabbet i Sandvika. Flott tur i strålende sol og flott selskap. Dette var også min debut på marstondistansen. I og med at det også var et sosialt løp ble tiden deretter. 6 timer og 18 små minutter - en perfekt langtur! 



Belønning for strevet ble det også. Den kule gule finisherluen!



Det å løpe en tidlig morgenstund er noe av det beste som finnes! Det er ikke ofte jeg får det til, men når alt stemmer så er det helt magisk. Min lange rute til jobb er en 20 km lang opplevelse.


Langturer er som regel alltid hyggelig og fine opplevelser, og enda bedre blir de når man deler dem. Slik som når vi løp deler av Ecotrail Oslo løypa 12. april. Mye flott natur og godt vær, man blir takknemlig for slike opplevelser!


Noen løpe opplevelser vare en hel helg og avsluttes i cresendo i det man løpe hals over hodet for å bli ferdig med en liten 5 km. Til gjengjeld er de få kilometerene på mange måter mer smertefulle enn en rolig to mils tur ;) Mulig enda flere intervalløkter et påkrevet...


Og sist men ikke minst, lørdagen løping på blåmerka stier i Østmarka. Vidunderlig, rett og slett! Også det i godt selskap! Slike opplevelser er alltid best når de deles underveis.
En kort tur ut om Sandbakken var vi også. Hvitveis var det over alt, skogsbunnen var dekket av et hvitt teppe. Stiene var slepe, men for en god følelse å kjenne den myke skogsbunnen under føttene.


Belønning er viktig, kanelbolle er den beste sorten ;) 

Om ikke mange timene sitter jeg på flyet til Spania og Ultra Trail Camp Spain. Klar for å sanke nye gode løpsopplevelser, bli inspirert og kanskje bidra til at andre får en fin løpetur også :) Hola!







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar